haha, ibland är man inte riktigt såå smart!

Satt nyss och kollade alla bloggar jag följer och blir lite småpiss över att dom inte är uppdaterade. Då jag suttit och irriterat mig ett tag så kom jag faktiskt på att jag har en egen blogg som inte alltför ofta blir uppdaterad, så härmed så ber jag om ursäkt till alla bloggar jag blev småsur på för jag är inte ett dugg bättre själv! haha.
Kanske skulle lägga ner det här med blogg? eller, jaa.. Det kan ju vara kul att ha kvar. Måste nog försöka inse att jag kommer inte att bli någon stor bloggerska och få pris på Blogawards :(. Buhuu, sanningen har kommit ikapp. FAN!

Nåväl, idag är det skitpissväder. Var och vägde Wildan idag det gick bra, det som gick mindre bra var när jag skulle väga mig själv.. och vad får jag se..... JAG HAR GÅTT UPP 1,5 KG!!!!!!!!!!! Why god, why?
Ett tips till alla som tycker att de är tjocka är att se Biggest looser som visas på kanal 5 kl 19. Oh lord vad man känner sig fit, så det är ett hett tips. :)

Nä, nu avslutar jag detta inlägg med att berätta att Wilda fått en till huggtand.

Det var allt för mig, lev och må kamrater // The one and only big blogger..


Musbesiktning.

Cellprovstagningen gick alldeles utmärkt.
Barnmorskan var typ den gulligaste tanten i hela världen, hon var hur trevlig, glad och gullig som helst. Ville egentligen bara ta med henne hem. :)

Stadsrundan gick också fint, efter många om och men så hittade vi äntligen kläder till fröken Roos :). Det blev en svart tunika med snörning baktill, ett par svarta leggings och lite bling bling grejer. Hon kommer att vara såå snygg i helgen :).
Själv så hittade jag ett linne med något kedjeaktigt uppe vid urringningen (självklart köpt på Gina) och ett par rosa/lila lack leggings.. Kommer att bli bra :).

Idag så ska vi packa inför järvträsk resan och åka iväg så fort Fredde kommer hem från jobbet, ska bli skönt att få åka upp till skogarna.
På söndag är det Freddes första Farsdag, jag och Wilda köpte faktiskt en fin sak igår när vi var på stan men vi kan tyvärr inte skriva ut det här utifall att Fredde skulle få för sig att läsa.

Har även upptäckt att min kära dotter ALLTID får orange näsa på kort, haha.

Nä, nu ska jag kasta i säng Wilda en stund :)

Hej hej


Promenaaad..

jepp, har varit ute med trogna promenadgrannen Ejlert. Så nu sitter jag här framför datorn med ett glas bubbelvatten, problemet är bara att glaset står på bordet och jag sitter i soffan. Har länge funderat på att ta mig till det oerhört goda bubbelvattnet med smak av äpple/päron :), alldeles strax ska jag dricka upp det men först måste jag ju skriva några rader.

Imorgon så ska jag göra ett cellprov, det betyder att jag ska till vårdcentralen och sära på benen. MEN KUUUL!! nää. Nog för att man fött barn och barnmorskorna nästa varit uppe i jaaa, så är det inte alls kul att ha någon där. Nä huvva så hemskt. Men efter det så blir det iaf att åka in till stan och trängas med barnvagnarna jag och fröken Roos, det ska bli riktigt trevligt.

Helgen närmar sig med stormsteg och vi styr vår kosa mot Glommersträsks skogar, Järvträsk med andra ord. Där vi ska spendera hela helgen. Lördag är det nämligen releasefest för en skoterfilm som våra kompisar gjort, det ska bli sååå kul. Även där ska Roos och hennes karl Johan följa med, oj vad vi ska röja :).

Nä, nu ska jag ta och dricka upp mitt glas med bubbelwater.

Puss och kram

min lilla stjärna..

.. blir 8 månader idag :). Oj vad tiden går fort, bara 4 månader kvar sen är hon ett år. Helt sjukt. Tyckte det var alldeles nyss som jag låg där och försökte få ut den lilla klumpen :). Det stämmer verkligen "Tiden går fort då man har roligt", och det gör den verkligen.

Jag har blivit som en ny människa sen Wilda kom till världen, ställer mig ofta frågor som
-Vad gjorde jag innan som var kul?
Det är så undebart att vara mamma, det är verkligen det bästa som hänt mig. Jag skulle ALDRIG byta bort det här för något.. Sjukt att man kan ha såna känslor för en liten människa.

I helgen var vi hos Stina och Henke och Wilda var hos mormor och morfar. När mamma och pappa skulle ta med sig Wilda hem så kändes det som att dom skulle ta henne för alltid, slutade med att jag satt och grina i bilen på väg mot stan. Måste börja nånstans med att lämna bort hon, men det är så sjukt jobbigt. Undra hur det ska gå i helgen då jag och Fredde ska till Arvidsjaur och Wilda ska vara hos farmor och farfar? skulle helst ha med hon hela tiden. Direkt jag lämnar min underbara ängel så saknar jag henne. Det är väl så det ska kännas att vara mamma.
Kan fortfarande inte förstå att jag är en mamma och att jag ska uppfostra denna donna, det kommer nog att ta ett tag innan man riktigt förstår tror jag.

Nåväl, nu tror jag att min söta underbara dotter har vaknat från sin förmiddags lur.

Blev ett ganska långt inlägg idag, imponerande :)

puss och hej leverpastej

RSS 2.0