allt för längesen..

det var det..

Det som har hänt sen sist är några fler promenader, ny haircut som jag verkligen trivs huuur bra som helst. Slutat träna fotboll (uppehåll) men framför allt IDOL HAR BÖRJAT! :).

Wilda blir snart sju månader, tiden går så sjukt fort.

I helgen blir det tjejkväll hos Lundberg i Skell, faan va kul det ska bli. Min söta rara Emma kommer ju hem från östersund och det betyder att vi ska leva räka! :) yeeeah.

Nä, slut för idag ska hoppa i duschen och duscha bort allt svett.. Fräscht va?!

Lev och må compadres..
Pusskram

myskväll..

med tjejerna från byn.
Vi har bestämt att hitta på något en gång i månaden, typ wiinkväll (som det blir ikväll), knytkalas osv.. Kommer att bli så mysigt att umgås och lära känna alla.

Ikväll blir det hos Nina, nästa gång blir det hos någon annan :)

Önskar er alla en trevlig kväll ska upp och väcka Fredde som skulle lägga Wilda för att somna och inte han själv.. Han är så söt.

Tjiiing.

Kolakakor.

Har jag bakat idag :). Det gick kanonbra. Mycket illa det här med att bara vara hemma, har kommit på att baka faktiskt är rätt så kul. Det är inte degen som lockar, brukar inte smaka på smeten/degen det är bara så kul att göra något som tar upp åtminstone 10 min av dagen :).

Idag är det pissväder, det blåser och är riktigt ett höstväder.

Tvättmaskinen är trasig så imorse fick jag stå och handvrida ur alla mina kläder som legat i tvättmaskinen, kul! Så imorgon blir det att åka till illa mor och tvätta resten av kläderna, Wilda börjar ha lite kläder..

Nu har hon vaknat stora tjejen,
lev och må.

Hejhej

Farmville..

ÅNEJ! har skapat en farm på facebook på spelet "Farmville", å nu har jag typ blivit beroende.. haha, risig jag är.

Ikväll är det premiär för IDOL det gillas och verkligen ska ses.. Nu blir det middag hos mor och far sen hem och ta en promenix med Ejlert innan tvkvällen börjar.

Lev och må mina vänner.
tjao

Wilda sex månader..

Jepp, lilla gumman har redan blivit ett halvår helt sjukt.

Igår gjorde jag en premiärwalk med mina röda stavar, det gick bra. Pinsamt att gå genom byn, men det var det värt med tanke på den 20% extra förbränningen.

Har ju som sagt börjat mitt nya liv, mitt bättre liv. Går omrking en mil varje dag, tränar fotboll två gånger i veckan.. SÅ nu borde man snart bli fit for fight..

Idag blir det en morgon promenad alldeles strax, fara och kasta nå skrot, sen fotbollsträning i Mjödvattnet.

Nä, nu ska jag klä dotra :)

Tjaoo!!

RSS 2.0