Tjenixen.

Hej hej idag är det måndag och jag är som vanligt ledig.

Har varit förbi André idag, han som ska sjunga på dopet och bestämt låtar. Det blir 3 psalmer och 2 låtar varav en är "Hallelujah" med Leonard Cohen, kanske en av världens bästa låtar. Det kommer att bli det finaste dopet ever.

Nåja, måste bara berätta hur det gick på surströmmings premiären. Maten blev serverad kring halv 9, väldigt sent tycker jag men.. alla smaskade i sig suringen och under tiden så kände jag hur det luktade bränt, det var inte en ciggarett, det var inte någon som eldade utan det var min servett som börjat brinna. Å HERREGUD!! tänkte jag, hur ska jag släcka denna eldsvåda. Började med försöka blåsa men det gick inte, tog glaset och tänkte slå ner elden, det gick inte heller, tänkte snabbt att jag släcker elden med min bordsdricka som jag hade i glaset. Men innan jag ens hann hälla ur glaset så hade redan Ola kastat ner ser vetten på backen och stampat bort elden. Bra Emma att du försökte elda upp Ola och Jennys bord, dessutom deras NYA bord. Haha, sen skrattade vi bara åt hela grejen.

Vi gjorde även ett styrke test jag och syster med ett par stolar. Tog även kort på minen man får när man tar i, oh lord hur emelie såg ut jag höll på att dö av skratt, fanns bara en sak att göra och det var att vika sig dubbelvikt på marken och skratta! Hahaha.

Har satt in löshåret i håret nu, blev faktiskt bättre än vad jag trodde :). så nu är jag jättelånghårig. Tack Räkan för hjälpen.

Nu har min söta dotter somnat på en filt på golvet och jag hoppas att hon sover en stund.

Tjing

Suring..

Suring hos grannarna! jajjemen, dom nyinflyttade Ola och Jenny. mmm..mums!
Har frågat mig själv hela dagen varför man äter surströmming? varför är det så gott? det måste vara SALTET. Fredde han verkligen hatar det, och det vanligaste han säger är: "Varför ska man äta gammal fisk?" Varför inte? är mitt svar.

Idag har Wilda druckit vatten för första gången, hon tyckte nog att det var gott eftersom det varit så himla varmt idag. Mitt mongo till lillasyster kom idag och vi beslutade oss för att pressa i solen. Emelie gick ut och la sig i baden-baden stolen medans jag sköljde ur färgen ur håret. Ja just ja jag har färgat håret IGEN. Nåväl, jag gick ut när jag sköljt klart la mig ner på filten i 10 min sen höll jag på att dö. Syster låg fortfarande och pressade medans jag låg och flämtade i skuggan. Haha, mina vita ben får nog leva vidare ett tag till "me like" iaf..

Tillbaka till håret.
Har färgat håret från lite blond-orange-brun nyans till mörkbrunt. Ska sätta in hårförlängning på söndag hos min kära räkkompis Lundberg. Har nämligen beställt lockigt jättefint löshår från Tajmahal.se  kolla in den sidan om ni är sugen, hade bra priser och leveransen gick superfort.
Kan faktiskt försöka lägga in en bild på söndag när det är gjort.

Nä, nu ska jag ladda inför surfisken!

Ha en trevlig kväll och hoppas att ingen svettats ihjäl =)

Hej hej hallå där..

Sitter just nu i Järvträsk hos svärmor och svärfar och hoppas att Wilda ska somna en stund.

Ska snart bege oss till Freddes riktiga farmor Greta, och senare till hans låtsasFarmor Marianne. Efter det så blir det att åka hem. Det må vara trevligt och roligt att vara borta men inget slår ju att få vara hemma i sin egen säng. :)

ja just ja.. Måndag den 13 Juli så bär det av på semester ner till Leksand Sommarland, Jag Fredde Mor Far Emelie Emil och lilla Wilda ska åka på husvagns semester. Gud va kul det ska bli, men det blir förstås två husvagnar vi trycker ju inte in alla i en husvagn då skulle inte den semestern vara långvarig.

Veckan före semestern så blir det full rulle, dopet är ju inplanerat den 11 Juli och svärmor och svärfar, Bengt & Birgitta och mest troligt Freddes moster Linda & familj kommer redan på torsdag med husvagnar. Då är det bara att ställa upp husvagnarna på campingen i Vebomark 92. Då ska det bakas tårtor, fixa med dukning osv. Full huggning med andra ord.

Imorgon så blir det surströmmingspremiär hos våra nya grannar Ola och Jenny i Vebomark, ska bli både trevligt och gott. Jag Fredde Johannes Elin Ola Jenny Matte Maria & Syster ska äta suring, men självklart så finns det korv till Matte och Fredde som itne förstått det här med surfisk.

Idag så är det den så kallade löningsdagen, WIHOOO!!! ska hämta ut papperet om våran blivande infart bara papperet kostar 3200 kr och då är det inte ens säkert att vi får det godkänt. Kul?!

nä, nu ska jag äta en halv daim som min älskling gett mig. Han är för söt.

Lilla Wilda på BB


Puss hej leverpastej!

Yoo! Wzuup!.

Yes Hello!
Mästerbloggarn här.. Lovade förbättring men ack vad jag misstog mig.

Kan uppdatera livet lite grann.

1) Hade möhippa för våran lilla Ejlert (Elin), blev helt klockrent. Det hela började med fem utklädda flickor till ninjor som hoppade omkring på stan mot den utsatta personen, varav en såg ut som en puppa! haha no affence Jenny!). Elin som inte hade en aning blev hysat chockad när detta gäng kom springandes mot henne. Nåväl dagen blev lyckad med Afrodans, shit my britt det var huuur jobbigt som helst men kul. Efter dansen så var jag tyvärr tvungen att fara hem och ge min fina flicka mat eftersom hon har fått för sig att inte ta flaskan. Varför?! Kvällen avslutades med Rockband, pingis och en stor rackarns fest på fotbolls plan i Vebomark. Synd bara att brudgummen (Johannes) druckit lite för mycket och fick fara hem i samma veva som vi kom dit. Men ändå helt lyckat.

2) Har tagit upp kontakten igen med en av mina bästa kompisar som jag hade för typ nåt år sen. Alla har säkert hört om den tragiska balkong olyckan i Skellefteå, och personen som jag börjat prata med igen var kusin till han. Tyckte så fruktansvärt synd om henne, eftersom jag vet hur det känns att förlora en familjemedlem så skickade jag bara ett sms där det stod "Tänker på dig." Visste inte om personen skulle ta illa upp eller tycka att det var ok. Som tur var så blev det uppskattat. Så jag skickade iväg ett sms och bad om ursäkt för allt korkat jag kläckt ur mig, och vi båda erkände att vi varit arslen mot varandra. Känns riktigt bra nu faktiskt, för hon är faktiskt en riktigt fin människa och jag har saknat henne speciellt under hela graviditeten. Men jag tror att riktiga kompisar hittar tillbaka till varandra, vi har ju trots allt varit kompisar väldigt länge..

3) Har beställt lockigt löshår som mest troligt ska sättas in i helgen. Kan lägga upp en bild när det är gjort. =)

Nu måste jag ge min skrikande dotter mat.

Hörs och ses. =)

Puss och kram

hej hej.

otroligt dålig på att uppdatera, slår mig själv på armen nu. Aj!

nåväl ikväll vankas främmande av familjen Johan och Johanna med deras två barn Anton och lilla Anna, det ska li trevligt har pratat länge om att hitta på något och nu är det dags =).
Även lite grillning blir det. mmm... varför ÄR grillat godast?

imorgon så blir det att kolla på lillebrors student, lille Emil som jag trodde alltid skulle förbli liten men icket han går ut skolan och fyller 19. Oh lord.

haha, i skrivandets stund så sitter min kära dotter och suger på min arm, har försökt med tutte men jag tror inte hon vet hur man gör. Hon är så charmig.

nä., nu ska jag kolla på när min fina sambo hackar sallad.
På återseende mina vänner.

puss puss


RSS 2.0