Å herreguud!

Att vissa kan bete som småungar.. Haha, helt sjukt.

Nåväl, idag så har jag varit hos mor och far. Varit och hälsat på Moa på westmans i Bygdsiljum och inte gjort något mer.
Igår så var jag faktiskt med Emma, det var riktigt trevligt faktiskt och det enda vi gjorde var att snacka om allt mellan himmel och jord. :). Gammalt som nytt. Imorgon blir det att åka till stan en vända och göra några ärenden..

Husvagnssemestern gick bara bra. Vi fick oss iväg på söndagkväll där vid halv åtta som jag misstänkte. Körde ner till skuleberget sov där på en camping, åkte vidare på måndagen till Leksand och kom dit vid 19 tiden. Var fullt på leksand campingen, trodde jag skulle avlida var inte sugen att åka en meter till. Fick tag i en camping på andra sidan sjön. Stannade där till fredag, åkte till sundsvall bodde på fläsians camping, Moa och Ulf kom dit. På lördagen så var vi på Ikea sen åkte vi upp till Övik där vi stannade en natt. Söndagen blev det bad på paradisbadet, Wilda badade och stortrivdes. Kom hem på Söndagen vid halv sex, Fredde åkte till Umeå och jobbade vid 19 tiden. Fick sova hemma ensam med Wilda.

Under tiden som vi var i Leksand så var vi självklart på Leksands sommarland, var till Nusnäs och kollade när dom gjorde dalahästar, var på tomteland i Mora. Det var typ det bästa med hela resan. Dit ska vi är Wilda blivit större :) Tack familjen för en fin resa.

Nä, nu börjar klockan bli mycket. Wilda sover och jag ska också hoppa isäng tror jag.
På Lördag blir det bröllop. :)

puss och kram skumbanan.

Husvagnssemester!

Yesbox! nu sitter familjen Söderström/Sandström i andersvattnet och väntar på att resten av min familj ska bli klara. Men det är som vanligt, allt ska göras i sista minuten. Tanken är att vi ska åka klockan 18.00, klockan är nu 15,25. Hmm?! ALDRIG att vi får oss iväg då, för det första så kommer vi att få vänta på min kära syster i en timme för hon kan INTE klockan.

Jaja, fredde jag och wilda är iaf klar.

Igår hade vi dop för lillagumman och det gick hur bra som helst, Wilda var hur lugn och fin som helst bjöd även på leenden då prästen kom emot hon. Tror att min dotter kommer att bli djupt religiös. Haha, måste också berätta att jag sjöng faktiskt på hennes dop. "Hallelujah- Leonard Cohen" alla i kyrkan fick tårar i ögon inklusive jag själv för jag var så nervös. Hann sjunga klart låten sen brast det bara, men det gick väldigt bra med tanke på att det var första gången jag sjöng inför folk. Så det blev lite som en surprise. Får se om jag fortsätter att sjunga, nästa låt blir "Gabriellas sång" hyfsat svår låt men Andre Malmén tror att jag fixar den så det är bara att nöta.

Nu ska jag pussa min dotter.
Hejdå!

Ni som ska ner mot Leksand se upp på vägarna =)


Fullt hus..

.. det blir det idag. Åsa Per & pojkarna kommer och även Freddes mormor och morfar från Kiruna kommer. Så här på Vebomark 92 blir det fullt hus vill jag lova.
Dopet är på Lördag och jag hoppas att allt går vägen, den enda uppgiften jag har är att hälla vatten i den lilla baljan där det "Heliga vattnet" ska vara. Det KAN jag inte misslyckas med, prästen sa ändå "Om du ser att vattnet börjar rinna ut på golvet så kan du ju sluta hälla." så sant. Det ska jag nog klara av.
Jag hoppas att det blir ett fin och minnesvärt dop.

Just nu så är Fredde och kastar lite skräp på återvinningsstationen, Wilda sover och jag sitter och har lite egentid. Skönt :).
Löshåret som jag satt in, sitter inte så speciellt bra har tappat kanske 8 slingor. Nästa gång får vi fästa det närmare hårbotten.

På söndag så bär det av med husvagn till Leksand, det ska bli jätteroligt. Såg just på en kompis blogg att dom varit ute med husvagnen, såg riktigt familjärt ut på bilderna ( Johanna Roos )

Nu har wilda vaknat..

Pusshej!

Lördag morgon.

Halloj!

Festvialen i skell är i full huggning, promenerade där en vända igår. En vända och det räckte för hela året. :)
Fredde var på festivalen igår, kom hem klockan halv 5 rykandes raket, inte roligt.
Hade en liten tjejkväll med stina och elin igår, åt grillspett, ostkrokar, godis, nötter och såg en helt värdelös film "En shopaholics bekännelse" inte bra som sagt.

Wilda har fått börja äta smakportioner och det går mot förväntan riktigt bra faktiskt. Mango, Banan/persika pure är om hon smakat. Fattar inte att hon äter det för det smakar INTE bra.

Nä, nu ska jag lägga omkull mig en stund. Resten av min lilla familj sover så det är bara att passa på :)

Hejdå!

RSS 2.0