Ajjjj!!

har gode träningsvärk i mina ben,...

Blev en promenix imorse och blir nog en ikväll också men inte så långt.. Mina ben ÄR sååå tunga.

Har bakat bullar och gjort saft, mamma poäng. Nästan lika mycket poäng som johanna Roos fast hon ligger liiite före mig fortfarande. =)

Lev och må!

fy fan va duktig jag varit!

har varit på fotbollsträning med Mjövallens damlag idag. Tog äntligen tummen ur och följde med min kära syster på träning.
Å herregud vad jag flåsade, pustade och flämtade. Så jääääkla jobbigt. Men det MÅSTE vara bra. :) blir nog även ett träningspass på torsdag, nu ska fettet och fläsket bort. Fit for fight för beach 2045. YES!

Imorgon blir det nog att göra saft med mor.

Nä hopp i duschen och få bort all svett som plötsligt kom fram då jag tränade fotboll! :)

Puss & Hej..

Riktigt duktig..

har jag blivit.. Är alltid ute på en morgon och kvälls promenad går nästan en timme :). Känns helt bra i kroppen d man varit ute på promenix..
Imorgon så blir det skellefteå och in för "musbesikting" på kvinnokliniken. Ska nog även gå på stan och köpa den helt sjukt snygga jackan som jag hittat på Lindex för 900 kr, blev hur kär som helst.

Måste berätta att jag har världens gladaste dotter, hon är aldrig arg. Hon skrattar och ler så att ögonen blir som två streck, hon är så sjukt lik Pappa. Min älskade dotter hon är så fin. Vilka känslor man kan få för en individ.. oh lord.

Idag så köpte jag tyg till mina gardiner i köket, som min mamma hjälpte mig så snällt med. Hade tänkt klippa gräset men det blev så sent. Nu ska Wilda äta kvällsmat som består utav Banangröt, sen ska hon läggas och efter det så ska jag ta mig en långpromenad kanske med mina nya stavar ;).

Lev och må kamrater..

om man kliver upp kl 7..

så hinner man göra helt sjukt mycket.

Klockan är nu snart halv 12 och jag har hunnit

- Gått en promenad på ca 5 km
- krattat bort en massa skräp som blivit efter all tall fällning
- åkt till Lövånger på banken och fixat med några papper
- handlat lite mat
- ätiti lunch

På ett sätt är det ju bra att hon vaknar så tidigt, för man hinner ju som sagt göra vääldigt mycket.
Nackdelen är ju den att det skulle verkligen vara skönt att få sova till klockan nio iaf.. Men, det där glada facet kan man inte säga nej till :).

Idag kommer Danne från Norsjö och hälsar på, det ska bli trevligt. Imorgon blir det typ "tjejfest" (Kan vara med nån kille, det vet man inte än) hos Jossan i Skell. Blir premiär drinken, jag och skräp ska dela på en vinare får se hur det går. Slutade nämligen amma i söndags, så nu är det Freddes tur att vara hemma och skötsam.

Nä, nu ska jag gå och kolla om mitt hjärta är vaken annars blir det ut och kanske plocka lite krusbär. :)

Puss & Hej Leverpastej.

uppe med tuppen!

orkar inte skriva så speciellt mycket just nu, mer än att min kära dotter älskar att vakna kring halv sju... Mamma vill sova längre förstår du lilla gumman :).

Igår blev det tacomiddag hos grannarna, det var huur gott som helst.

Idag ska vi ta ut en massa tallar, må det gå vägen.

jaja, ses?

Kraaam

uppdatering..

Min mor frågade nyss mig när jag skulle uppdatera.. Nu gör jag det!

Sitter i andersvattnet och väntar på att få middag Lasagne! oh lord vad gott.. Haha måste bara berätta om jag och Moas tävling idag.

Jag bestämde mig för att åka och panta vårat pantburk berg på coop idag, tog med mig Moa och körde iväg till stan. kan ju inte stå i Lövånger och panta ihjäl mig, nej det fick bli stan.
På vägen in till stan så kom vi på att vi skulle göra en tävling som vi kallade "Pantcupen". Vi hade 3 sopsäckar med pantflaskor som man får 1-2 kr för, och 3 stora påsar med ölburkar som man får 50 öre för. tävlingen gick ut på att man skulle gissa hur mycket pengar det blev och den som var närmast skulle vinna en gott och blandat påse.
Dom som var med i tävlingen var:
Jag Wilda Moa Fredde Johannes Elin Ola Jenny Mamma Pappa Emelie Emil och Ulf.

Det var gissningar allt mellan 100 kr till 520 kr. Det blev 304 kr och vinnaren blev min lillebror Emil som hade gissat på 320 tror jag. Så han får gå hem med gott och blandat påsen :)

Nä, nu ska jag ner och ringa Lorten..

Puss och hej leverpastej.


RSS 2.0